Algemeen


Wij zijn een paardensportvereniging in Mid-Friesland. In 1976 zijn wij gestart in een buitenbak in Poppenwier, nu rijden wij in onze eigen buitenaccommodatie aan de Hegedyk in Raerd.

Nadat de familie Kluvers in 1994 een manege bouwde, werd dit onze binnenlocatie voor in de winterperiode en bij slecht weer in het zomerseizoen.

Wij zijn aangesloten bij de KNHS en horen in Friesland bij de kring ‘Tusken Waad en Klif‘, een van de drie kringen in de provincie Friesland (KNHS regio Friesland).

Verenigingen uit alle kringen organiseren voor de leden van de aangesloten verenigingen jaarlijks kringwedstrijden. Ook wij proberen om een keer per twee jaar een (kring)wedstrijd te organiseren.
Om dit te kunnen doen, wordt er gerekend op de hulp van alle leden (of ouders van leden indien deze te jong zijn). Daarnaast organiseren wij twee keer per jaar onze eigen onderlinge wedstrijden en andere activiteiten.

Ook is het mogelijk om in clubverband lessen te volgen in de disciplines dressuur, springen en mennen.

Heb je nieuws en/of foto’s voor de website? Wil jij graag in de rubriek “Uitgelicht”? Stuur dan een mailtje naar de redactie.

hulp-2 hulp-3 hulp-4