Ponykamp


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 23/07/2017 - 28/07/2017
Hele dag

Locatie
Vakantieoord Het Caitwickerzand

Categorieën Geen Categorieën


Ponykamp 2017

Informatie over ponykamp 2017 (dd 6 jan 2017):

In tegenstelling tot eerdere berichtgevingen moeten wij helaas mededelen dat het kamp niet georganiseerd kan worden op Ameland of een ander eiland. Wij vinden dit ontzettend jammer omdat we hiermee leden teleur moeten stellen. Wij waren zelf ook ontzettend graag naar een eiland gegaan, ook voor ons is dat een lang gekoesterde droom. Helaas blijken de verschillende accommodaties op verschillende eilanden niet berust op de grote aantallen in combinatie met (eigen) paarden en pony’s of zijn ze om andere redenen niet geschikt bevonden.

Uiteraard zijn wij op zoek gegaan naar een alternatief. Helaas geen vergezichten over de zee en knusse duinpannetjes maar wel langgerekte zandpaden en prachtig bos! We gaan dit jaar naar Caitwickerzand in Uddel. Dit ligt vlak bij Ermelo, een prachtige omgeving met veel mooie ruiterpaden!

Hier is de link naar de website om even een indruk te kunnen krijgen: https://caitwickerzand.nl/groepsaccommodatie-veluwe

We hopen dat ook deze plek bij jullie voor enthousiasme zorgt, wij zijn in ieder geval erg blij met dit alternatief.

Ook dit jaar gaan we in de eerste week van de zomervakantie, 23 t/m 28 juli. Opgeven voor clubleden kan vanaf 1 februari en sluit op 1 april. Kosten voor het kamp zijn € 150. Na 1 april kunnen ook niet clubleden zich opgeven voor ons kamp en worden geplaatst op basis van aanmelding, vol = vol. Kijk hier voor het reglement voor het ponykamp. Alle aanmeldingen krijgen een bevestiging van deelname.

Opgeven kan middels onderstaand mailadres onder vermelding van niveau, rij-ervaring en leeftijd paard/pony: Ruiterkampraerderhimruters@hotmail.com

Wij hopen uiteraard ook dit jaar weer op een super mooi en ponykamp!

Houd de website en Facebook in de gaten voor nieuwtjes en up dates!

Groetjes van de ponykampcommissie!

ponykamp-poster