Onderlinge Wedstrijd 5 oktober a.s.


Onderlinge Wedstrijd Raerderhimruters 5 oktober a.s.

De Onderlinge Wedstrijd komt er weer aan. Ook dit jaar zal deze weer, net als de voorgaande jaren, plaatsvinden bij WB Stables te Wergea. Een prachtige locatie met de mogelijkheid tot dressuur voor winstpunten en springen (zonder winstpunten). De Onderlinge Wedstrijd is ook dit jaar weer toegankelijk voor Boarnruters en Pikmarruters.

* Dressuur is outdoor, op zand. Er is mogelijkheid tot het rijden van 2 proeven van Bixie t/m ZZ-licht voor paarden en pony’s voor winstpunten. Maar je kunt ook zonder startkaart aan de proeven mee doen (dus zonder startkaart).

* Springen is indoor. Er staat een compleet parcours voor ons klaar en er is mogelijkheid tot het springen van 2x een parcours BB t/m L voor paarden en pony’s (zonder winstpunten).

Inschrijfgeld: 6 euro per proef.

Je kunt zelf kiezen wat je doet. Je zou dus in principe zelfs 4 proeven kunnen doen (2x dressuur en 2x springen).

De paspoorten worden dit jaar bij de jury’s gecontroleerd (dus niet bij het secretariaat). Zorg er voor dat de entingen en metingen op orde zijn.

Hoe kun je je opgeven? Vul aanmeldformulier in en stuur dit per mail naar Bettie Boterhoek (bettieboterhoek@hotmail.com) vóór 21 september a.s. Dit formulier kun je ook gebruiken wanneer je geen startpas hebt.