Overlijden Grietje Kluvers


Na een zeer actief leven is afgelopen vrijdag ons erelid Grietje Kluvers overleden. Mevrouw Kluvers heeft veel voor onze vereniging betekend. Het begon in 1975 met het geven van ponyrijles bij de familie thuis op het land. Onder de les kwam de melkboer ook nog langs en kregen de kinderen na de les een glaasje roosvicee. In de herfst werd het te nat en mocht er op de picknickplaats (waar nu de buitenbak van de vereniging is) gereden worden en daar kwam ook een nieuwe instructrice.

Later was mevrouw Kluvers de drijvende kracht achter de 4- en 8-tallen wat mooie successen opgeleverd heeft. Ook ging ze in het begin mee als leiding van ponykamp en later begon ze met voltigeren. Wie kent niet de voltigelessen van mevrouw Kluvers ter voorbereiding op “het echte ponyrijden”?

Als menner was mevrouw Kluvers ook zeer gedreven. Tot een paar jaar terug draaide ze met eigen pony zelfs nog gewoon in de lessen mee. Een op en top paardenvrouw.

Mevrouw Kluvers had liefde voor de paarden en pony’s, was in het bezit van een onschatbare hoeveelheid kennis en was een vraagbaak voor ons allen. In de kantine even aanschuiven bij de moeders terwijl de kinderen les hebben. Gezellig even kletsen……..

De herinneringen blijven, groot is het gemis.

Wij wensen meneer Kluvers en de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte.