Onderlinge Wedstrijd 6 oktober 2018


De Onderlinge Wedstrijd komt er weer aan. Ook dit jaar zal deze weer, net als de voorgaande jaren, plaatsvinden bij WB Stables te Wergea. Een prachtige locatie met de mogelijkheid tot dressuur en springen en dit jaar voor het eerst zelfs voor winstpunten! Niet alleen is het rijden voor winstpunten nieuw, maar ook is de Onderlinge Wedstrijd voor het eerst toegankelijk voor Boarnruters en Pikmarruters. Raerderhimruters hebben echter voorrang!

* Dressuur is outdoor, op zand. Er is mogelijkheid tot het rijden van 2 proeven van Bixie t/m ZZ-licht voor paarden en pony’s. Dit kan zowel mét of zonder startkaart.

* Springen in indoor. Er staat een compleet parcours voor ons klaar en er is mogelijkheid tot het springen van 1 parcours BB t/m L voor paarden en pony’s. Ook dit kan zowel mét of zonder startkaart.

Inschrijfgeld: 6 euro per proef.

Let op: voorheen was er de mogelijkheid tot het rijden van 2 proeven (het maakte niet uit of dit dressuur of springen of een combinatie van beide was). Dit jaar kun je zelf kiezen wat je doet. Je zou dus in principe zelfs 3 proeven kunnen doen (2x dressuur en 1x springen). Dit jaar is er echter geen mogelijkheid om 2x een parcours te springen. Dat is nu 1x springen.

De paspoorten worden dit jaar bij de jury’s gecontroleerd (dus niet bij het secretariaat). Zorg er voor dat de entingen en metingen op orde zijn.

Hoe kun je je opgeven? Vul het Inschrijfformulier in en stuur dit per mail naar Marije de Groot (marije.m.degroot@gmail.com). Dit formulier kun je ook gebruiken wanneer je geen startpas hebt.

Kijk voor meer info op Startlijsten.nl